12-18.02.2018
Poniedziałek: Krem cebulowy. Udziec z kurczaka panierowany, ziemniaki purre, mizeria. Kompot owocowy.
Wtorek: Koperkowa. Pieczeń rzymska z knedlem, ogórek kiszony. Kompot owocowy.
Środa: Zupa ziemniaczana. Kotlet drobiowy, ziemniaki, sałatka z pomidora. Kompot owocowy.
Czwartek: Krem pomidorowy. Schabowy, ziemniakami purre i kapustą zasmażaną. Kompot owocowy.
Piątek: Zupa ogórkowa. Ryba panierowana. Ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej. Kompot owocowy.
Sobota: Krem z białych warzyw. Leczo z pieczywem. Kompot owocowy.
Niedziela: Grochówka. Boczek rolowany z sosem, ziemniaki, kapusta czerwona. Kompot owocowy
* Menu może ulec zmianie
* Dania dnia wydajemy od poniedziałku do niedzieli w godz. 12:00-18:00

KOSZT OBIADÓW W BARZE CENTRUM
 Danie dnia w bistroDanie dnia wyjazdAbonament menażka wyjazd
CAŁY OBIAD12,00 zł14,50 zł13,00 zł
DRUGIE DANIE11,00 zł13,00 zł12,00 zł
ZUPA4,00 zł4,50 zł
 
*W CENĘ WLICZONE JEST OPAKOWANIE
*DODATKOWA OPŁATA W PRZYPADKU WYJAZDU POZA POGWIZDÓW I BRZEZÓWKĘ + 3,00 zł

facebook